Tilbage til program 2018

Sons of Death Valley blev dannet i 2014 og udgav deres første plade The Day of Reckoning i 2015.

Pladen fik rigtig gode anmeldelser med sig. Sons of Death Valley udgav deres andet album Fathers of the Free den 12 maj 2017.

 

Bandet spiller hardcore rock'n'roll, som de blander med dyster og støvet blues. Sangene foregår i et univers som finder sted i midten af det 19. Århundrede, og handler om undertrykkelse, sammenhold og drømme om frihed.

 

Heavymetal.dk skrev

“Fathers Of The Free er et perfekt eksempel på, hvordan man kan inkorporere et ”kliché-tema”, som det amerikanske western-tema er, uden at det bliver til en plat selvparodi. Sons Of Death Valley river lytteren direkte ind i virkelighedens Death Valley med deres tekster om at brække kæderne af undertrykkelsen og søge friheden samt underlægningsmusik, der ikke lader en tage fejl af, at det er frisindet rock ’n’ roll.”

 

Bandet har spillet et hav af koncerter i både ind og udland, her i blandt en tour i Tjekkiet, Polen, Tyskland, Distortion (KBH), Prime is Coming tour samt spillet sammen med bands som SNOT (US), Crowbar (US), Bombus (SW), HateSphere (DK) og LIMB (UK).

 

 

Lyt og læs mere her:

Facebook

Youtube