Nakkefestival
Praktisk Information

Modsat andre større festivaler er der nogle genstande vi desværre ikke kan tillade på vores lille søde festivalplads.

 

Derfor, ingen;

 

 

 

 

 

 

Telte

Vi vil gerne bede folk om at tage ekstra hensyn når de slår deres telte op, og sørge for at de slår deres telte op så tæt på andre telte som muligt. På den måde får vi udnyttet mest muligt af den sparsomme teltplads vi har til rådighed. Det er også vigtigt at vores afmærkning af teltområderne bliver overholdt, da barduner eller andet der rager ud på vejene imellem teltene, kan være til gene og fare i tilfælde af eventuelle ulykker, brænde, omtumlede og berusede festivalgæster eller lignende.

 

Kort sagt, vær praktisk, effektiv, hensynsfuld og fornuftig når det gælder teltopsætning og bagage. <3 <3

 

 

Donation af årets overskud

I år modtager i en stemmeseddel når i får jeres armbånd, og med den kan I stemme på hvad årets overskud skal gå til, ydermere vil jeres stemme fungere som en lodseddel, der giver muligheden for at vinde en billet til næste års festival.

 

Narkopolitik

Nakkefestivalen støtter ikke indtagelse, anvendelse eller salg af euforiserende stoffer på festival- og campingområdet.

 

Husdyr er tilladt på pladsen fra 10-22.

Husdyr er velkomne på festivalen, men de skal være i snor og ejeren skal sørge for at samle afføring op - og selvfølgelig sørge for, at dyret har det godt med skygge, vand og mad.

 

Oplevelse af hund på festival af Miki Westh:

"Jeg har haft hund med og jeg vil på det kraftigste fraråde det hvis det er flere dage du har tænkt dig at have den med. Min er en 40 kg Christiania hund som er meget social og let at omgås.

 

Men han fik det simpelthen dårligt over alt den larm, mennesker og kaos. Så til sidst gik har klods op ad mig og rystede.

 

Udover det så er der nogle få på Nakke som har en helt ekstrem angst over for alle hunde.

 

Jeg vil stærkt anbefale dig at få din hund passet ☺️

 

Glædelig Nakke"

 

 

 

Når alt dette er sagt er der kun tilbage at sige:

Vi glæder os sindssygt meget til at feste med jer fra onsdag, og vi ved allerede nu, at det bliver en fest uden lige! <3 <3 <3