Tilbage til program 2018

O/RIOH beder om din opmærksomhed med ild i sjælen og en vision om at drage dig ind i et helstøbt univers af lyd og visualisering. Bag navnet O/RIOH gemmer 26-årige Rikke Østergaard sig. Hun er en af de nordjyder, der opgav at passe ind og i stedet rejste væk for at skille sig ud i fred. En kombination af utilregnelighed og genkendelighed i samspil med melankoli og opildnende danse-beats er kendetegnende for det univers, O/RIOH skaber og byder dig ind i. Hendes nysgerrighed og lyst til at lege skinner tydeligt igennem i både hendes pop-elektroniske musik og i hendes måde at udforske og bruge visuelle elementer til at underbygge og forstærke sit udtryk.

Med væsentlige temaer som kønsidentitet, sexpositivitet, angstanfald og magtforhold formår O/RIOH i den grad at nuancere det ellers fortærskede og banale indhold i pop-lyrik.

 

O/RIOH udgav sit debut album i 2017 på pladeselskabet CECH RECORDS som O/RIOH aka. Rikke Østergaard har grundlagt sammen med Maxe Lu Ali med en intention om at skabe et musikfællesskab der ikke er domineret af cis-mænd. O/RIOH havde sin debut koncert på SPOT festival i 2015.

 

Lyt og læs mere her:

www.orioh.dk

Soundcloud