Nakkefestival
Om Nakkefestival

Når man træder ind på Nakkefestivalen, så føler man sig velkommen. Vi er en stor lejr, hvor vi har fællestelte som tipien og plads til at hænge ud rundt omkring scenerne. Her er ikke tradition for små private lejre, fordi folk, som kommer på Nakke, er åbne for nye mennesker og fordi det netop er charmen ved Nakke. Rummet er fyldt med kreative indslag, som en invitation til smil og glæde, og næsten uden undtagelser kommer en stor del fra festivaldeltagerne selv.

 

På Nakke kommer man ikke på festival, man er festival!

 

 

Nakkefestival er en musikfestival, og på den front er festivalen også inkluderende. Der bookes med plads til mange forskellige genrer, og helt essentielt bookes der gerne nye udfordrende kunstnere, som ellers ikke falder under normale kategorier. Med to scener fyldes rummet med blandinger af alt fra historiefortællinger til at stå op på, henover kunstnere der synger på selvopfundne sprog, til up-coming bands med god lyd og slutter af med fede beats og dans på vores lukkede scene.

 

På Nakke favner vi og udvider.

 

Og barskabet kan folk godt lade stå derhjemme. Man må ikke tage glas med ind på festivalen, men det er blot fordi, at fodboldbanerne er lånt, og de skal være helt rene for alt, når de afleveres igen. Men der sørges for, at man ikke vil mangle noget til ganen, hverken fast eller flydende. Uanset om man er kødspiser eller veganer, så er der mad til så lave priser, og uanset om man er til øl, bitter eller drinks, så findes det, man mangler til festen.

 

Nakke er et lille sted, hvor man ikke skal langt for den næste gode oplevelse.

 

Nakkefestivalen er et åndehul, hvor du er velkommen til at slappe af i, blive udfordret i, blive nurset i og skabe den gode fest i.

 

 

 

Nakkeånden glæder sig til at se dig  <3 <3 <3