Tilbage til program 2018

Mofro tør, hvor andre tier! Mofro tør det spraglede, det vilde og de afrikanske rytmer. De 10 mennesker i det musiske kollektiv Mofro spiller danseabel afrobeat, så du bliver pissehamrende glad i låget og bare må danse med de andre søde nakkegængere. Bandet er et kærligt og ukrukket spadestik i den vest-afrikanske musik-kasse, tilsat en hel del københavnsk opfindsomhed, åbenhed og eksperimentering efter bedste evne.

 

Mofro består af en gruppe musikere, som alle har en kærlighed for highlife, afrobeat og afro-pop. De elsker energien, den perkusive tilgang til instrumentering og den kollektivitet som et stort orkester kan rumme. Repertoiret er hits fra hele Vest Africa, lige fra afrobeat, highlife, afro-pop, -jazz og -funk. Instrumenter og musikvalg er originalt fra Vest Africa, men når det er sagt, og de har ladet deres kreativitet og musikalitet inspirere til genskrevne tekster, samt omarrangerede og omstrukturerede arrangementer, således deres fælles energi, humor og personligheder skinner igennem.

 

Bandet fungerer som et kollektiv af musikere, med en grundbesætning på 10 mennesker og har eksisteret i 3 år. Mofro tør! Tør du?